Huiswerkbegeleiding
Veelgestelde vragen

Welke dienst is geschikt in mijn situatie?
  • Bijles: geschikt voor scholieren die vakinhoudelijke ondersteuning willen bij schoolvakken (onderwijssoorten: BO, VO, MBO, HBO en WO)
  • Texhi Academy: geschikt voor iedereen die belangstelling heeft voor een specifiek onderwerp (bijvoorbeeld Eerste Wereldoorlog, boekhouden, Nederlandse taal)
  • Coaching:  geschikt voor iedereen die professionele ondersteuning wilt bij het realiseren van doelen
Waarom Texhi?

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij stellen de talenten van leerlingen centraal en vinden een persoonlijke benadering belangrijk. Bij Texhi koop je een pakket met bijlessen, lezingen of workshops. Deze kan je inzetten wanneer jij dat wilt (je zit dus niet vast aan een maandelijks lidmaatschap).

In welke locaties zijn jullie gevestigd?
Ik wil graag bij jullie werken. Hebben jullie vacatures?

Jazeker! Wil je bij ons werken en….

  • Staat hoge kwaliteit bij jou voorop?
  • Heb je een passie voor onderwijs?
  • Krijg je energie van het geven van bijles, workshops en/of lezingen?
  • Beschik je over een 1e of 2e graads lesbevoegdheid?

5 x ja? Super, want dan ben jij misschien degene die we zoeken! Mail ons op info@texhi.nl. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Wat is een intake?

Voordat we starten vindt er een intakegesprek plaats. Aan de ene kant om de behoeften van leerlingen te inventariseren. Aan de andere kant om wederzijdse verwachtingen te bespreken. 

Bieden jullie begeleiding aan leerlingen met dyslexie?

Jazeker. Wij bieden begeleiding aan leerlingen met dyslexie. Onze diensten zijn erop gericht om de persoonlijke situatie van leerlingen centraal te stellen.  Voordat we starten vindt er daarom een intakegesprek plaats. Aan de ene kant om de behoeften van leerlingen te inventariseren. Aan de andere kant om te kijken hoe wij gepaste begeleiding kunnen bieden. Bij leerlingen met dyslexie valt bijvoorbeeld te denken aan de inzet van passende leermiddelen.

Wat zijn jullie tarieven?

Dat is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen. Wij leveren maatwerk want wij geloven dat leerlingen daardoor de beste resultaten boeken. Mail naar info@texhi.nl voor een prijsopgave.