Onze diensten
Haal snel betere cijfers

Heb je een slecht cijfer gehaald voor een toets, overhoring of opdracht? Vervelend! Maar onthoud: iedereen scoort soms minder goed dan
gehoopt. Gebeurt dat vaker? Dat is niet fijn. Ten eerste omdat school minder leuk wordt. En ten tweede omdat het invloed heeft op jouw
zelfvertrouwen. Maar goed nieuws, want je kunt zelf veel doen om
betere cijfers te halen!

Gerard Timmerman

Tijd voor een wake-up-call! Want waardoor denk je dat je vastloopt?

  • Het vak erg lastig vinden 
  • Vermoeidheid
  • Slechte concentratie 
  • Niet lekker in je vel zitten
  • Saai studiemateriaal
  • Iets heel anders……….

 

Als je weet waardoor je slechte cijfers haalt, heb je een hele belangrijke stap gezet richting verandering. Chapeau! Nu is het tijd om veranderingen aan te brengen. Schrijf op wat je wilt bereiken en hoe je dat gaat doen.

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman

Geen man overboord als je niet weet waardoor je vastloopt. Ons team van ervaren docenten staat klaar om jou te ondersteunen. Ook wanneer je hulp nodig hebt om veranderingen aan te brengen. Dat kan in een bijlesgroep of 1-op-1. Omdat zij veel ervaring hebben met lesgeven, weten zij hoe ze lastige stof in eenvoudige taal uit kunnen leggen. Zij hebben al veel leerlingen met volle tevredenheid geholpen. Ervaar zelf dat het werkt!

Nadat je ons om hulp hebt geroepen, beginnen we met een kennismakingsgesprek. Hoe we kunnen je helpen? We kijken daarbij ook wat je zelf kunt doen. Want hoe minder lessen je nodig hebt, des te beter voor je portemonnee. Vervolgens gaan we aan de slag. 

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman

En wat dat allemaal kost? Dat is afhankelijk van jouw situatie. Zo is privéles duurder dan groepsles. En heb je hulp nodig bij meerdere vakken? Dan betaal je daar ietsje meer voor. Oh ja, en wil je liever de deur niet uit? Dat kan! Bijles aan huis is namelijk mogelijk.


Ervaringen


Ik wil mijn docent enorm bedanken omdat ik nu in staat ben om de HAVO te doen.

Roos

Duits was voor mij erg lastig. Tijdens de bijlessen kreeg ik veel tips die mij enorm hebben geholpen.

Iris

Ik had moeite met wiskunde. Dankzij bijles gaat het nu een stuk beter.

Patrick0

Aantal vakken


Hulp bij bijna alle schoolvakken

0

Docenten


Kundige en ervaren docenten verzorgen de bijlessen. 

0

Beoordeling


Gemiddelde beoordeling van (oud) leerlingen